#vasaplans vänner

Bli en av #vasaplans vänner!

Genom att bli en av #vasaplans vänner stöttar du Kulturföreningen Vasaplans arbete. Föreningen ger ut Vasaplan – en av ett fåtal gatutidningar i landet och Umeås enda. Tidningen lyfter fram människor och sammanhang, inte minst när det gäller social utsatthet. För den som säljer Vasaplan på gator och torg är tidningen en viktig inkomstkälla.


Föreningen Vasaplan arbetar också för socialt utsatta människor på andra sätt. Det arbetet presenteras fortlöpande på föreningens webbsida vasaplan.nu, i sociala medier och i nyhetsbrevet som skickas ut till #vasaplansvänner.


Alla #vasaplansvänner får en fin knapp att fästa på sin jacka och  nyhetsbrev i sin mejl om så önskas. Swisha 100 kr och bli en av #vasaplansvänner.

Skriv din e-postadress i meddelanderutan om du vill ha föreningens nyhetsbrev.

Välkommen!

Swish 123 201 44 62

Obs! #vasaplans vänner blir just vänner och inte medlemmar, och förbinder sig inte till något. Kulturföreningen Vasaplan sparar din e-postadress om du anger den, och använder den för utskick av nyhetsbrevet. Du kan när som helst kontakta Kulturföreningen Vasaplan om du önskar att din e-postadress ska raderas. Ditt telefonnummer sparas inte. (Allt enligt GDPR).